Regndroppsmassage

Regndroppsteknik är en underbar form av medicinsk Aromaterapi som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem genom kombinationen av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique och kommer ursprungligen från USA där den är väldigt populär. 

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning. Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande. Behandlingen ökar också kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5–7 dagar i kroppen.

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

UTBILDNINGENS UPPLÄGG
Utbildningen är en tvådagarsutbildning och omfattar både teori och praktik. Utbildningen är upplagd som så att vi tillsammans går igenom det skriftliga materialet, oljorna som används och dess verkan, samt tekniken som ni sen får utföra på varandra. Därefter genomför ni fyra stycken elevbehandlingar. Den sista behandlingen är examinerande.  

DIPLOMERING
Efter godkänd examination mottas diplom vid kursens slut.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 2 900 kr exkl. eteriska oljor. Du bokar din plats här och betalar in bokningsavgift 500 kr till bankgiro 5125-8986. Märk betalningen med ditt namn + utbildningsdatum. Resterande belopp betalas på plats eller via bankgiro senast 3 dagar innan utbildningstillfället.

OLJORNA
De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta terapeutiska kvalitet. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera tillfällen och kostar ca 1600 kr. Frakt tillkommer. Kontakta Anna eller Maria för att beställa ditt oljekit.

Vi rekommenderar och använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa. 

ÖVRIG INFORMATION
Kursledare är Maria Löfgren från HälsoStund samt Anna Tollwé från Hello Good Living.

Medtag sköna strumpor, Regndroppsmassage-oljekit, anteckningsblock och penna samt vattenflaska. 

Medtag också egen lunch eller handla mat i någon närliggande butik eller restaurang. 

Obs! Undvik material/nagellack på naglarna. Oljorna kan lösa upp material/lack.

Genom vårt samarbete med Borgs Villahotell erbjuds våra kursdeltagare 12 % rabatt. Läs mer och hur du bokar här.

Varmt välkommen med din bokning.

VI KOMMER TILL DIG …

Är ni ett sällskap om minst 6 personer som vill gå utbildning på annan ort kan vi komma till.
Hör av dig till Anna eller Maria så hittar vi en lösning. ♥︎