Aromamassage

Kom och lär dig en mjuk helkroppsmassage med de finaste eteriska oljorna från Young Living. Aromamassage är en metod där man kombinerar användandet av eteriska oljor och bearbetning av musklerna och mjukdelar i kroppen för att lindra medicinska tillstånd, skador eller för att bevara välbefinnande. 

Aromamassage är en mjuk och rogivande massage, där först och främst nerv-, lymf- och blodsystemet aktiveras. Kroppens energier stimuleras och utrensningssystemet får extra fart. Kroppen rensas därmed effektivare på slaggprodukter som samlas. 

UTBILDNINGENS UPPLÄGG
Utbildningen omfattar både teori och praktik. Du får ett material skickat till dig i förväg som du ska gå igenom och läsa in dig på innan utbildningstillfället. På plats fokuserar vi på den praktiska delen, ni övar på varandra och tar emot kunder. Sista elevbehandlingen är examinerande.

DIPLOMERING
Efter godkänd examination mottas diplom vid kursens slut.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 3 500 kr exkl. eteriska oljor. Du bokar din plats här. Kursavgiften betalas vid bokning. Vid avbokning senare än 24 h innan kursstart debiteras full kursavgift. Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas kursavgiften.

OLJORNA
De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta terapeutiska kvalitet. Förutom de eteriska oljorna använde vi även en massageolja. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera tillfällen och kostar från 1 870 kr beroende på vilken diffuser du väljer. Frakt tillkommer. Beställ oljorna via Maria eller Anna. Beställer du oljor via Anna eller Maria erhåller du rabatt på kursavgiften och betalar endast 3 250 kr. 

Vi rekommenderar och använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa. 

ÖVRIG INFORMATION
Kursledare är Maria Löfgren från HälsoStund och Anna Tollwé från Hello Good Living.

Medtag oljekitet, massageoljan samt anteckningsblock och penna samt vattenflaska.

Medtag också egen lunch eller handla mat i någon närliggande butik eller restaurang. 

Obs! Undvik material/nagellack på naglarna. Oljorna kan lösa upp material/lack.

Genom vårt samarbete med Borgs Villahotell erbjuds våra kursdeltagare 12 % rabatt. Läs mer och hur du bokar här.

Varmt välkommen med din bokning.

KOMMANDE UTBILDNINGAR

1–2 juni

VI KOMMER TILL DIG …

Är ni ett sällskap om minst 6 personer som vill gå utbildning på annan ort kan vi komma till.
Hör av dig till oss så hittar vi en lösning. ♥︎