Regndroppsmassage Fördjupning

För dig som gått utbildning till Regndroppsmassör och önskar utökad kunskap för att avhjälpa olika hälsoproblem.

Massagen är gjord för att balansera kroppen med sina avslappnande och mjuka tekniker. Den hjälper till att balansera kroppen energicentrum och frigöra blockeringar alltsammans utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk lägre än om man tvingar in kroppen i en bättre position.

Massagen kan anpassas för att behandla olika hälsoproblem. Infektioner i luftvägarna, matsmältningsproblem, hormonbalanser, fertilitetsproblem, problem med lever, galla mm kan behandlas om man byter ut några av oljorna i den vanliga regndroppsmassagen mot oljor som behövs vid respektive hälsoproblem.

UTBILDNINGENS UPPLÄGG
Utbildningen är en tvådagarsutbildning och omfattar både teori och praktik. Utbildningen är upplagd så att vi tillsammans går igenom det skriftliga materialet, oljorna som används och dess verkan, samt tekniken som eleverna sen får utföra på varandra. Dag 2 genomför du fyra stycken elevbehandlingar. Den sista behandlingen är examinerande.  

DIPLOMERING
Efter godkänd examination mottas diplom vid kursens slut.

PRIS OCH BOKNING
Utbildningen kostar 3 500 kr exkl. eteriska oljor. Du bokar din plats här. Kursavgiften betalas vid bokning. Vid avbokning senare än 24 h innan kursstart debiteras full kursavgift. Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas kursavgiften.

OLJORNA
De eteriska oljorna vi använder kommer från Young Living och är av högsta terapeutiska kvalitet. Oljorna ingår inte i priset för utbildningen utan köps separat. Oljorna kommer i ett kit som räcker till flera tillfällen och kostar ca 1950 kr. Frakt tillkommer. Kontakta Anna eller Maria för att beställa ditt oljekit. 

Vi rekommenderar och använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa. 

ÖVRIG INFORMATION
Kursledare är Maria Löfgren från HälsoStund samt Anna Tollwé från Hello Good Living.

Medtag sköna strumpor, Regndroppsmassage-oljekit, startkitsoljor, anteckningsblock och penna samt vattenflaska. 

Medtag också egen lunch eller handla mat i någon närliggande butik eller restaurang. 

Obs! Undvik material/nagellack på naglarna. Oljorna kan lösa upp material/lack.

Genom vårt samarbete med Borgs Villahotell erbjuds våra kursdeltagare 12 % rabatt. Läs mer och hur du bokar här.

Varmt välkommen med din bokning.

KOMMANDE UTBILDNINGAR

1-2 juni

VI KOMMER TILL DIG …

Är ni ett sällskap om minst 6 personer som vill gå utbildning på annan ort kan vi komma till.
Hör av dig till oss så hittar vi en lösning. ♥︎